210-6894971

Ο Όμιλος Εταιριών Καμιτσάκης δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στην κατασκευή κτηρίων, κατοικιών και επαγγελματικων χώρων, στην ενέργεια και στη κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Η «B ΚΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ» μέλος του ομίλου εταιρειών «ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ», δημιουργήθηκε το 1999 με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή πολυτελών κατοικιών υψηλής ποιότητας και αισθητικής κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων. Για την κατασκευή των κατοικιών συνεργάζεται με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα και για την προμήθεια των υλικών συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες αναγνωρισμένες στο χώρο της οικοδομής.

Η «Β ΚΑΠΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ» μελετά στην λεπτομέρεια τις ανάγκες του πελάτη και προτείνει λύσεις βάσει της εργονομίας και της υψηλής αισθητικής. Διακρίνεται δε για την επισταμένη επίβλεψη της κατασκευής.


 Η «Z ΚΑΠΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», μέλος του ομίλου εταιρειών «ΚΑΜΙΤΣΑΚΗ», δημιουργήθηκε το 2009 με αντικείμενο την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και οικιακών συστημάτων τοποθετημένων σε στέγες ή ταράτσες και αναλαμβάνει την ενεργειακή αναβάθμιση ακινήτων για την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η «Z ΚΑΠΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» στον πελάτη ξεκινούν από την πρώτη επαφή:

  • Τον ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί (διαδικαστικό, τεχνικό, οικονομικό) σχετικά με τις εργασίες του
  • Επισκέπτεται το χώρο του έργου
  • Αξιολογεί τις εργασίες υπολογίζοντας το κόστος και τον χρόνο απόσβεσης
  • Διεκπεραιώνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αδειοδότηση του έργου (εάν απαιτείται)
  • Φροντίζει την τραπεζική χρηματοδότηση (εάν απαιτείται) ή την επιδότηση (εάν δικαιούται)
  • Τέλος φροντίζει για την ασφαλιστική κάλυψη των εργασιών και την περιοδική συντήρηση του εξοπλισμού αυτών

 

 Η «ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»  ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών αποσκοπούμε στην μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το αλουμίνιο. Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου, εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής ώστε τα παραγόμενα κουφώματα να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία, εργονομία και άψογη αισθητική εμφάνιση.

Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, την καλή γνώση της κατασκευής κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου και με τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία.

Image

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όμιλος Εταιρειών Καμιτσάκη

Δημάρχου Τρύπια 29
15121 Πεύκη - Αθήνα
210 6894971
6942486357, 6944461410
info@kamitsakis-group.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συμπληρώστε την φόρμα για να ζητήσετε την προσφορά μας!